StudentNetwork.NL

StudentNetwork.NL - Het netwerk van de beste studentensites. Per maand meer dan 300.000 bezoekers op ons gehele netwerk. Doelgroep: MBO, HBO en WO studenten en starters in geheel Nederland. Klik hier voor de advertentiemogelijkheden.

Uitzenddiensten via XL Studenten Uitzendbureau

Bedrijven

XL Studenten Uitzendbureau is gespecialiseerd in het werven & selecteren van studenten en starters op HBO en WO niveau. U kunt bij ons terecht voor adhoc aanvragen, parttime dienstverbanden of (tijdelijke) fulltime opdrachten. XL zorgt voor flexibiliteit in uw personeels organisatie. XL Studenten Uitzendbureau heeft een lage kostenstructuur waardoor wij vaak goedkoper werken dan collega’s in de branche. Neem de proef op de som en vraag direct online een offerte aan, Klik Hier. Of surf naar de website van XL Studenten Uitzendbureau BV voor meer informatie.

Op zoek naar een bijbaan, stageplaats, vakantiebaan of startervacature?

Ben jij een student of starter en ben je op zoek naar een leuke bijbaan, vakantiewerk, stageplaats of startfunctie? Surf dan eens naar StudentenVacature.NL. Meer dan 2500 actuele banen ! Vacature e-mail service: StudentenVacature.NL helpt jou graag bij het zoeken van een ideale bijbaan, parttime of fulltime job. Nadat jij je hebt aangemeld, weet studentenvacature.nl wat voor baan je zoekt en in welke regio jij graag wil werken. Studentenvacature.nl houdt jou op de hoogte van alle nieuwe vacatures die passen bij jouw profiel. Lekker makkelijk en natuurlijk gratis.

Schrijf je nu in op: StudentenVacature.NL

De websites van StudentNetwork.NL zijn onderdeel van XL Studenten Media - 020-7073955- info@studentnetwork.nl - All rights reserved